Beställa

Beställa

Laserskärning med perfekt resultat och snabb leverans

Behöver du hjälp med laserskärning? Vår 6 kW laserskärare klarar av de flesta tjocklekar på metall med en precision som du bara får med laserskärning.

Laserskärning av stål.

Rostfritt stål, aluminium och tunnplåt i koppar, mässing.

  laserskärande aluminium

  Laserskärande av aluminium är en vanlig metod för att skära tunna plåtar av aluminium med hög precision och hög skärhastighet. Aluminium är ett lätt och hållbart material, men det är också mycket reflekterande och kan vara svårt att skära med traditionella metoder.

  För att skära aluminium med laser används vanligtvis en CO2-laser eller en fiberlaser. Båda dessa lasertyper är lämpliga för att skära aluminium med hög precision och hög skärhastighet. Fiberlaser är dock mer effektiv för att skära aluminium med högre skärhastighet och högre kvalitet på skäret.

  För att skära aluminium med laser, är det viktigt att använda rätt gasblandning och rätt skärhastighet. Vanligtvis används nitrogen eller argon som skärgass för att skära aluminium. Dessa gaser hjälper till att skapa en skyddande atmosfär runt skärproceduren och hjälper till att förhindra oxidation, Skärhastigheten kan variera beroende på tjockleken på aluminiumet och typen av laseranvänd.

  Efter skärningen är det viktigt att rengöra materialet ordentligt för att få bort eventuell smuts och oxider som kan ha bildats vid skärprocessen, detta gör att materialet behåller sin kvalitet.

  Laserskärning stål rostfritt aluminium

  Laserskärning av stål rostfritt stål aluminium och tunnplåt koppar mässing
  laserskärning i stockholm
  Tjockleken på aluminium som lämpar sig för laserskärning

  Tjockleken på aluminium som lämpar sig för laserskärning varierar beroende på typen av laseranvänd och skärtekniken.

  De kan skära tjockare aluminium med högre skärhastighet och högre kvalitet på skäret. Det är viktigt att notera att skärhastighet och kvalitet på skäret kan variera beroende på tjockleken på aluminiumet, och det är viktigt att använda rätt skärhastighet och gasblandning för att få en bra kvalitet på skäret.

  Upptäck framtidens plåtbearbetning med vår BySprint Fiberlaser 4 kW.

  En toppmodern lösning för laserskärning som erbjuder överlägsen precision och hastighet.

  Rostfritt 15 mm, aluminium och 20 mm stål kan vi möta dina mest krävande behov. Laserskärning stål rostfritt aluminium.